Kohtuullisesti.fi jakaa tietoa vastuullisesta alkoholinkäytöstä ja kohtuullisuudesta sekä tarjoaa areenan Suureen kohtuullisuuskeskusteluun.

Kohtuukäytön edut

Kohtuukäytön edut

Suuri kohtuullisuuskeskustelu jatkuu

Kohtuullisesti puhetta Facebookissa

Kohtuullinen arki

Jos ei olisi arkea, ei olisi koskaan myös juhlaa. Juhla tuntuu juhlalta, kun on arkena osannut harrastaa myös ryhdikästä elämää, johon kuuluu kieltäytymisiä ja omasta terveydestä huolehtimista. Kunnollisinkaan arki ei silti oikeuta laittamaan juhlissa elämää risaiseksi. Eihän kokonaista suklaakakkuakaan ole tarkoitus ahtaa napaan kerralla – sama pätee alkoholiin.

Kohtuullistajan arkeen alkoholi voi kuulua kohtuullisina määrinä. Pullo olutta saunan jälkeen arkena tai kaksi lasillista viiniä perjantain kunniaksi on kohtuukäyttöä parhaimmillaan.

Kun viikon suositellun määrän vetää kerralla viikonloppuna, voi jo miettiä omia juomatapojaan. Eikö vähempikin riittäisi? Onko kokonaisen päivän uhraaminen krapulan alttarille todella sen arvoista?

Oletko koskaan ajatellut mitä oman kehon äärirajoille juominen tekee sille niin seuraavana päivänä kuin vuoden päästä? Krapula on jo merkki myrkytyksestä. Terveydelliset asiat on helppo sivuuttaa niin kauan kun kaikki on kunnossa. Nekin alkavat yllättävästi kiinnostaa heti kun keho pistää hanttiin. Ai miten?

Lue lisää osiosta Alkoholi ja hyvinvointi.

Kokeile kohtuulliseen arkeen vaikka näitä