Kohtuullisesti.fi jakaa tietoa vastuullisesta alkoholinkäytöstä ja kohtuullisuudesta sekä tarjoaa areenan Suureen kohtuullisuuskeskusteluun.

Alkoholi ja hyvinvointi

Alkoholi ja hyvinvointi

Suuri kohtuullisuuskeskustelu jatkuu

Kohtuullisesti puhetta Facebookissa

Kriisin keskellä

Kaikki ei välttämättä aina suju niin kuin siinä ruotsinkielisessä lifestyle-ohjelmassa. Kaikkien kontolle joskus kaatuvat vastoinkäymiset, pettymykset ja ongelmat voivat horjuttaa elämänhallintaa, vaikka ohjat olisivat kuinka tiukasti hyppysissä. Eikä kaikkeen eteen tulevaan moskaan voi vaikuttaa itse vaikka haluaisikin.

Taloudelliset seikat, parisuhteen päättyminen, läheisen menettäminen, kaverin petturuus, onnettomuus, yksinäisyys… Kaikki saamme osamme mustista pilvistä, jotka satavat niskaan niin, ettei niiltä voi suojautua vaikka sateenvarjo olisi kuinka suuri. Ne asiat joita ei voi muuttaa, on vain pakko hyväksyä kaikessa raadollisuudessaan. Juominen ei ole kuitenkaan yksi niistä eikä vastaus mihinkään.

Alkoholin runsas kertakiskominen on tutkimustenkin mukaan yhteydessä masennukseen erityisesti, jos juominen on humalahakuista. Mikään kriisi ei ole niin paha etteikö alkoholilla voisi vielä pahentaa asioita.