Kohtuullisesti.fi jakaa tietoa vastuullisesta alkoholinkäytöstä ja kohtuullisuudesta sekä tarjoaa areenan Suureen kohtuullisuuskeskusteluun.

Alkoholi ja hyvinvointi

Ottaminen on taitolaji, eikä sen harjoittelua lasketa määrissä vaan laadussa. Jos tuntuu että kohtuudessa pysyminen on vaikeata, pysähdy toki miettimään asiaa hetki. Jokainen vastaa itse omasta päästään. Älä hakkaa sitä seinään vaan ota onkeesi.

Alkoholi ja hyvinvointi

Nauti oikein

Nauti oikein

Oikein otettuna alkoholi on miellyttävä seurajuoma. Mitä tulee humalahakuisuuteen, on se yhtä tavoiteltavaa kun ärhäkkä vatsaflunssa ja influenssa yhtä aikaa. Molempien lopputulema on sitä paitsi pahimmillaan sama. Ei hirvittävän houkuttelevaa, vai mitä tuumit?

Pidä kiinni kohtuullisuudestaValmistaudu iltaan

Juotko liikaa?

Juotko liikaa?

Jos överiksi on mennyt jo tovin ja kohtuullisuuden määrät tuntuvat lähinnä huonolta vitsiltä, ei vieläkään ole liian myöhäistä muuttaa suuntaa. Apua on ja sitä on tarjolla ihan kaikille.

Hae tukea

Suuri kohtuullisuuskeskustelu jatkuu

Kohtuullisesti puhetta Facebookissa

Terveyshaitat

Terveyshaitat

Punainen nenä ja seuraavan päivän karmea kohmelo eivät ole valittavasti alkoholin ainoita haittoja. Kertoohan sen jo nimikin, Etanoli, että eräänlaisesta myrkystä on kyse. Etanolin hapettuessa elimistössä syntyy kammottavaa Asetaldehydiä, joka on nimensä mukaisesti myrkyllistä ja aiheuttaa pahoinvointia. Tämä pahoinvointi tunnetaan monissa piireissä myös nimellä kaamea kankkunen.

Tohditko lukea lisää?

Elämänhallinta

Elämänhallinta

Tunnetko olevasi oman elämäsi päähenkilö? Elämänhallinta on luottamusta siihen, että olet itsesi ohjaksissa eikä rekeä vedä pullo tai mikään muukaan taho. Kun elämä on hanskassa osaat arvostaa sitä mitä sinulla on, mutta näet ympärilläsi mahdollisuuksia, joita kohti tuntuu mieluisalta kurkotella.

Lue lisää paremmasta elämänhallinnasta